Check your common sense with these questions.

Check your common sense with these questions.

1.. Johnny 's mother had three children. The first child was named April. The second child was named May.
....What was the third child 's name?

2.. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall and he wears size 13 sneakers
.....What does he weigh?

3.. Before Mt. Everest was discovered,
...what was the highest mountain in the world?

4.. How much dirt is there in a hole
....that measures two feet by three feet by four feet?

5.. What word in the English language
....is always spelled incorrectly?

6.. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer.
.....How is this possible?

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg.
....Why not?

8.. What was the President 's name
...in 1975?

9.. If you were running a race,
....and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

10. Which is correct to say,
... "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field,
....how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Don’t look yet

Here are the Answers

1. Johnny 's mother had three children. The first child was named April The second child was named May. What was the third child 's name?

Answer: Johnny of course

2. There is a clerk at the butcher shop, he is five feet ten inches tall, and he wears size 13 sneakers. What does he weigh?

Answer: Meat.

3. Before Mt. Everest was discovered, what was the highest mountain in the world?

Answer: Mt. Everest; it just wasn 't discovered yet. [You're not very good at this are you?]

4. How much dirt is there in a hole that measures two feet by three feet by four feet?

Answer: There is no dirt in a hole.

5. What word in the English language is always spelled incorrectly?

Answer: Incorrectly

6. Billy was born on December 28th, yet his birthday is always in the summer. How is this possible?

Answer: Billy lives in the Southern Hemisphere

7. In California, you cannot take a picture of a man with a wooden leg. Why not?

Answer: You can 't take pictures with a wooden leg. You need a camera to take pictures.

8. What was the President 's name in 1975?

Answer: Same as is it now - Barack Obama [Oh, come
on .... ]

9. If you were running a race, and you passed the person in 2nd place, what place would you be in now?

Answer: You would be in 2nd. Well, you passed the person in second place, not first.

10. Which is correct to say, "The yolk of the egg are white" or "The yolk of the egg is white"?

Answer: Neither, the yolk of the egg is yellow [Duh!]

11. If a farmer has 5 haystacks in one field and 4 haystacks in the other field, how many haystacks would he have if he combined them all in another field?

Answer: One. If he combines all of his haystacks, they all become one big one.

Views: 74

Comment by Robin on July 31, 2013 at 10:34am

I needed the laughs Ruthie! Thank you!

Comment by Jerseygal on July 31, 2013 at 8:04pm

LOL I feel like a geek... I got them all.....  my kid keeps trying to trip me up with riddles like that, so I guess it is keeping me a bit sharp.

Comment

You need to be a member of Fundamental Refounding to add comments!

Join Fundamental Refounding

Attention:

 

 

Please view our mission, policy, and legal disclaimer to learn about us by visiting the main menu.  Thank you.

PLEASE SIGN THE PETITION!

BRING BACK #HUAC

http://bit.ly/2mqIVmH 

CONTACT CONGRESS!

Let your voice be counted!

House:  http://1.usa.gov/mHZjgo

Senate:  http://1.usa.gov/3UAs

 

 

PLEASE PRAY FOR OUR NATION.

 

 

national debt

Founders' Corner

Latest Activity

Barbara Leypoldt posted discussions
19 hours ago
Barbara Leypoldt replied to Doug Fox's discussion Traitor's Justice
"Barr taps network of prosecutors to review Russia-Ukraine cases Attorney General Bill Barr has…"
19 hours ago
Barbara Leypoldt replied to Robin's discussion Barr Announces Multiple Lawsuits as Part of DOJ Crackdown on Sanctuary Cities.. California, New Jersey and Washington
"ICE isn't playing around any longer. They are issuing subpoenas for all sanctuary cities and…"
19 hours ago
Barbara Leypoldt liked Robin's discussion Barr Announces Multiple Lawsuits as Part of DOJ Crackdown on Sanctuary Cities.. California, New Jersey and Washington
19 hours ago
Barbara Leypoldt replied to Susan Taylor's discussion FORGET PARIS: United States Led Entire World In Reducing CO2 Emissions In 2019
"You will never hear this on the news. They just keep pushing this climate stuff and NEVER go after…"
19 hours ago
Barbara Leypoldt liked Susan Taylor's discussion FORGET PARIS: United States Led Entire World In Reducing CO2 Emissions In 2019
19 hours ago
Lynn Rackoski posted a discussion

Dershowitz: Obama Personally Asked FBI to Investigate Someone on Behalf of George Soros

Wow! Dershowitz, “That’s going to come out in a lawsuit in the near future. Yeah.”Harvard Law…See More
20 hours ago
Robin posted a discussion

Tue Tids 2/18/20 TOP TID Team Trump just called a halt to the Obama-era war on American suburbs

Thanks to Jodi for her continued hard work bringing us information!2/18/20TOP TIDTeam Trump just…See More
20 hours ago
Jerseygal liked Robin's discussion Barr Announces Multiple Lawsuits as Part of DOJ Crackdown on Sanctuary Cities.. California, New Jersey and Washington
yesterday
Jerseygal replied to Susan Taylor's discussion 3 Senate Probes...AG Barr in Possession Of Guiliani Documents...US Att in Pittsburg Vetting Guiliani Ukraine Docs
"This whole Biden-Ukraine thing stinks, and I hope there’s at least  charges, if not a…"
yesterday
Jerseygal liked Susan Taylor's discussion 3 Senate Probes...AG Barr in Possession Of Guiliani Documents...US Att in Pittsburg Vetting Guiliani Ukraine Docs
yesterday
kwicgov55 liked Robin's discussion SCOOP: Chairman Senate Judiciary formally asks AG Barr to make witnesses available for probe “Crossfire Hurricane” + #FISA CBS News told “former Dept employees“ cited in letter will be contacted dir
Monday
Robin replied to Doug Fox's discussion Traitor's Justice
"Remember Anthony Weiner's Laptop? Remember when a bunch of NYPD cops "committed…"
Sunday
Robin replied to Doug Fox's discussion Traitor's Justice
"This is WHY they didn't go after McCabe or Comey for the leaking! That's like jaywalking…"
Sunday
kwicgov55 replied to Robin's discussion Barr Announces Multiple Lawsuits as Part of DOJ Crackdown on Sanctuary Cities.. California, New Jersey and Washington
"You're right Robin. The illegals are being sent here by those who wish to bring our country to…"
Sunday
Ed liked Jerseygal's discussion Happy Birthday Fundamental Refounding!
Sunday

© 2020   Fundamental Refounding.   Powered by

Badges  |  Report an Issue  |  Terms of Service